-
-
-
-
tagasi tulemuste juurde
1/779
Tartu maakond, Tartu vald, Kobratu küla, Amme
Eesti, Tartu maakond

Küsi maaklerilt lisainfot

maakler, kinnisvara nooremhindaja (tase 5)

Lisainfo

Internet, profiilplekk.

Kirjeldus

Pakkumisel omanikule liiga suureks jäänud maja ja saun/puhkemaja Tartu-Jõhvi maantee ääres. 2,9 hektarilisel, Amme jõega piirneval kinnistul on lisaks kolm kioskit ja katusega grillikoht. Kompleks sobib ka ettevõtlusega tegelemiseks (toitlustamine, majutus).

PEAHOONE
…ehitamist on alustatud 1998. aastal kuid hoone praegune välimus ja sisustus valmisid aastal 2016. Käimas on tegevused hoonele kasutusloa taotlemiseks. Hoone on ehitatud vaivundamendile ja laotud väikeplokkidest. Ruumide põrandaid katab alumisel korrusel puitparkett, kiviplaat ja vaipkate ning ülemisel korrusel laminaatparkett. Seinad on osaliselt värvitud ja tapetseeritud. Välisviimistluseks on kasutatud dolomiidist dekoratiivkivi. Profiilplekist katus paigaldati 2017. aastal. Hoones on kahel korrusel kokku 6 tuba, milledest esimesel korrusel asetseb söögituba, saal, köök, kaks WC-d (neist üks dušinurgaga) ja panipaik. Teisel korrusel on kolm magamistuba, trepituba ja elutuba. Sooja annavad kummalgi korrusel kaks kvaliteetset Tulikivi ahju ning vajadusel võimalik sisse lülitada tubadesse paigaldatud elektrilised õliradiaatorid. Hoonel on kolmekordsed pakettaknad. Teise korruse akendest avaneb suurepärane vaade loodusesse.

SAUN-PUHKEMAJA
Peahoonest u 200 meetri kaugusel asetseb kahekorruseline saun-puhkemaja. Hoone on puitkarkassil, soojustatud villaga ja seest vooderdatud laudisega. Põrandaid katab puitparkett. Esimesel korrusel on saun, dušiga pesuruum, puhketuba ja WC. Teisel korrusel saab ennast mugavalt välja puhata kahel kaheinimese voodil ja hommikul ärgates nautida värsket õhku rõdul.

KOMMUNIKATSIOONID
Kinnistul on 25A 250V/380V elektriliitumine. Vesi tuleb puurkaevust ja kanalisatsioon on lahendatud kogumiskaevuga. Sooja vett saadakse mõlemas hoones boilerist.

ÜMBRUSKOND JA JUURDEPÄÄS
Peahoone juurde pääseb kohe maanteelt ära pöörates ja sõites üle avalikus kasutuses oleva asfalteeritud platsi. Platsi hoitakse puhtana ka talvel. Hoone kõrval on väike tiik.
Saun-puhkemajast pääseb pärast head leili keha karastama kas 20m kaugusel olevas tiigis või ca 60m kaugusel olevas Amme jões.

Helista ja küsi lisa või lähme kohe lähemalt tutvuma.

——————————————————————————————————————————————————-

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Küsi maaklerilt lisainfot

maakler, kinnisvara nooremhindaja (tase 5)