-
-
-
-
tagasi tulemuste juurde
1/791
Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Aida tn 7a
Eesti, Tartu maakond

Küsi maaklerilt lisainfot

maakler, kinnisvara nooremhindaja (tase 5)

Lisainfo

Garderoob, pakettaknad, köögimööbel, internet, sileplekk, dušš, pesumasin, sundventilatsioon.

Kirjeldus

Renoveeritud hoones 2-toaline päikeseline korter kaasaegse köögimööbli ja integreeritud tehnikaga. Lisaks asub korter eelistatud 2. korrusel hoovipoolsete akendega, kuhu tänavamüra kostub vähem ja vaade on mõnusam.

KÖÖK.
Köögis on olemas kõik vajalik: ahi, pliit, õhupuhasti, külmik, pesumasin. Neutraalsetes heledates toonides köögimööbel loob helge meeleolu ja muudab väikse ruumi avaramaks. Köögi põrandale on paigaldatud keraamilised plaadid.

ELUTUBA.
Elutuba on läbikäidav ruum, kus on palju loomulikku valgust, mis paistab sisse suurest mitmeosalisest aknast. Elutoas on säilitatud korsten kuhu saab soovi korral paigaldada kamina, kuigi hoones on olemas lokaalne keskküte. Hubasemaks teeb ruumi täispuidust põrand, mis on läbivalt ka mujal korteris.

MAGAMISTUBA.
Magamistoas on suur sisseehitatud garderoob kogu seina pikkuses. Ette on paigaldatud liuguksed, millest üks on peeglilga uks. Magamistoas on samuti palju loomulikku valgust ja tegemist on suuruselt sarnase suurusega ruumiga nagu elutuba.

WC/duširuum.
WC asub eraldi ruumis, kuhu pääseb esikust ja avara planeeringu tõttu ka elutoa lähedalt. Duširuum on kaetud keraamiliste plaatidega ning on ehitatud mugavalt tehnosüsteemide lähedale köögi kõrvale. Duširuumi eraldab teistest ruumidest klaasist uks.

KORTERIST ja HOONEST üldiselt.
Korter on heas seisukorras koos oma eripäradega, tegemist on siiski kasutatud eluruumidega. Tegemist on sooja korteriga, kus on võimalik reguleerida ka radiaatoreid.
Hoone on täielikult renoveeritud ja katus vahetatud, mistõttu pole vaja muretseda hoone fassaadi seisukorra pärast. Hoonesse on võimalik siseneda nii hoovist kui ka tänavalt. Trepikoda on rahuldavas seisukorras.

Suulise kokkuleppe ja väljakujunenud kasutuse alusel on hoovis korteri kasutada üks parkimiskoht. Kõrvaltänaval on parkimine tasuta, maja ees oleval tänaval tasuline.

Ühistu on tegus ja hoiab hoone ning tehnosüsteemid korras.

Kõrvalkulud:
Juuli 2023 ca 125 eurot.
Jaanuar 2024 va 229 eurot.

ASUKOHT.
Lähim pood Zeppelini keskus 200 m kaugusel.
Lähim kool Tartu Karlova Kool 350 m kaugusel.
Lähim lasteaiad Tartu Lastaed Sass ca 400 m ja Tartu Lasteaed Helika 450 m kaugusel.
Lähimad ühistranspordipeatused on Aida peatus ja Aura keskuse ees olev peatus.
Tartu Raekoja plats on ca 1 km kaugusel.

Korteri kõrvalkulud on mõistlikud.

Tule vaatama, oma silm on kuningas!

——————————————————————————————————————————————————-

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Küsi maaklerilt lisainfot

maakler, kinnisvara nooremhindaja (tase 5)