-
-
-
-
tagasi tulemuste juurde
1/776
Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Kristeni tn 21
Eesti, Harju maakond

Küsi maaklerilt lisainfot

kutseline vanemmaakler tase 6, KKM 198487, Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige KMR 33583

Lisainfo

Garderoob, pakettaknad, toad eraldi, garaaž, terrass, köögimööbel, custom_field_advert_additional_info_water_sea, internet, kaabel tv, kivi, saun, dušš, paigaldatud.

Kirjeldus

ELAMU

2008.a. püstitatud kivimaja on rajatud madalvundamendile. Välisseinad on laotud AEROC plokkidest. Katuselagi – monteeritav raudbetoon. Elamu on ühekorruseline, majal on kivikattega katus ja kahekordse klaaspaketiga puitaknad. Välisviimistluseks krohv. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett, elutoas peitsitud termokask ja sanitaarruumides ning esikus keraamilised plaadid.

Maja on heas seisukorras. Põhjalik remont viidi majas läbi 4 aastat tagasi.

Esikus ja magamistubades mahukad sisseehitatud garderoobikapid, köögimööbel tehnikaga sh nõudepesumasin.

PLANEERING

Üksikelamu koosseisu kuulub tuulekoda, esik, avar elutuba poolavatud köögiga, kolm magamistuba, puuküttega saun ees- ja pesuruumiga, vannituba/wc, eraldi wc, majapidamisruum, garaaž, tehnoruum ja terrass.

Elamu suletud netopind on 154,1 m², millele lisandub klaasitud terrass suurusega 23 m². Terrassile pääseb nii sauna eesruumist kui ka köögist.

TEHNOVÕRGUD JA KÜTTELAHENDUS

Elamu kütmine ja sooja tarbevee tootmine toimub vedelküttekatla baasil, soojuskandjaks radiaatorid. Lisaks soojendavad ja jahutavad maja õhk-õhk tüüpi soojuspump. Elutoas kamin. Niisketes ruumides, esikus ja köögis elektri põrandaküte. Elektrivõimsus 3×32 A. Majas on tsentraalne vesi ja kanalisatsioon. Kiire internet läbi valguskaabli.

KINNISTU

Krunt on hooldatud. Kõrghaljastusega kinnistul kasvavad erinevad ilupuud ja-põõsad ning paikneb kuur. Majaesine on kaetud kiviparketiga. Juurdepääsuteed asfaltkattega ja piirkonnas on tänavavalgustus.

ASUKOHT

Turvaline ja vaikne asukoht. Elamu asub vaikses umbtänavas. Ligipääs on tõkkepuuga suletav. Ümbruses on kõik eluks vajalik olemas: Tabasalu alevik arenenud taristuga ja Rocca al Mare Keskus. Mõne kilomeetri raadiuses erinevad koolid, lasteaiad, kauplused, ühistranspordi peatused ja kergliiklusteed. Seega tegelikult linna ei peagi sõitma. Tallinna kesklinn asub 20 minuti autosõidu kaugusel.

Vabastamine pärast müüki hiljemalt 01.10.2024.a. Helistage ja küsige lisainfot.

——————————————————————————————————————————————————-

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Küsi maaklerilt lisainfot

kutseline vanemmaakler tase 6, KKM 198487, Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige KMR 33583