-
-
-
-
tagasi tulemuste juurde
1/791
Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Vormsi tn 12
Eesti, Harju maakond

Küsi maaklerilt lisainfot

maakler

Lisainfo

Mööbel, uus elektrijuhtmestik, rõdu, avatud köök, pakettaknad, toad eraldi, köögimööbel, mööbli võimalus, internet, kaabel tv, rullmaterjal, wc ja vannituba eraldi, dušš, pesumasin, vann, sundventilatsioon, paigaldatud.

Kirjeldus

Müügile on tulnud 2-toalisest korterist 3-toaliseks ehitatud valgusküllane ja avar korter Lasnamäel, Pirita-Kose serval. Logistiliselt väga hea asukoht, funktsionaalne korter, renoveeritud maja!

MAJA
1990. aastal valminud 5-kordses korterelamus on 45 korterit. Maja fassaad on soojustatud ja krohvitud ning värvitud rõõmsate toonidega, äsja ka pestud. Tegutseb aktiivne korteriühistu, trepikojad on renoveeritud, vahetatud trepikodade aknad, paigaldatud turvauksed, fonolukud ja videovalve. Vahetatud on katus, küttesüsteem, näidikud on kaugloetavad ja hoone energiamärgis on C.
Parkimine hoovis korteriühistu kasutuskorra alusel, olemas on ka 4 m² suurune soe keldriboks, kus hoida jalgratast või lapsevankrit. Videovalve, kaabel-TV ja Internet.

KORTER
52,7 m² suurune korter asub 5-kordse maja 4. korrusel. Suur elutuba on ümber ehitatud köök-elutoaks, sellele lisandub 2 eraldi magamistuba. Ümberhituse käigus ei ole seinte asukohta muudetud, mistõttu selliseks ümberehituseks luba vaja ei ole – olemas vastav kinnitus Tallinna Linnaplaneerimise Ametist. Kui peaks mingil põhjusel tekkima soov taastada algne seisukord, siis on see lihtne.
Korter on läbi maja planeeringuga, akendega kahele poole maja, mis tagab rohkelt valgust ja annab võimaluse nautida päikest nii hommikul kui õhtul.
Turvauksega korteris on vahetatud elektrijuhtmestik, vee- ja kanalisatsioonitorustik, mõõdikud on uued. Paigaldatud on puitaknad, vahetatud siseuksed, rõdu on klaasitud, esikus on peegelustega sisseehitatud seinakapid.
Köök-elutoas on kvaliteetne puitmööbel ja integreeritud tehnika: pliit, ahi, kubu, nõudepesumasin ja külmik ning piisavalt ruumi toiduvalmistamiseks ja pereringis söögiaegade nautimiseks. WC ja vanniga vannituba on eraldi, santehnika on uus. Põrandatel on laminaatparkett, san.ruumid on plaaditud, seintel värv ja tapeet, mis magamistoas vajab vahetamist, andes uuele omanikule võimaluse ruum oma maitse järgi kujundada. Tubades on fresh-klapid, san.ruumides väljatõmbega ventilatsioon.
Korteri kasutuskulud suvel on alla 100 euro, talvel ca 150 eurot.

TARISTU JA TRANSPORT
Vormsi tänav asub koos teiste saare-nimeliste tänavatega Kuristiku asumis Lasnamäel, otse Pirita-Kose kõrval, mille rohelus ja rahu pakuvad ideaalseid võimalusi tervisespordiks või lihtsalt jalutuskäikudeks. Läheduses on lasteaiad, koolid, toidukauplused – millist soovid – samuti Vormsi park ja koerte jalutusplats. Käeulatuses on ka laste mänguväljakud, pisut eemale jäävad Tondiraba Tenniskeskus, park ja jäähall.
Bussipeatused on maja kõrval Narva maanteel, samuti Läänemere teel, isikliku autoga saab kiiresti teele asuda lisaks Kose tee või Laagna tee kaudu. Kesklinna jõudmine võtab 20 minutit, Tallinna ringteele või Peterburi teele vähem kui 10.

——————————————————————————————————————————————————-

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Küsi maaklerilt lisainfot

maakler