-
-
-
-
tagasi tulemuste juurde
1/774
Tartu maakond, Tartu linn, Kesklinna linnaosa, Kloostri tn 9
Eesti, Tartu maakond

Küsi maaklerilt lisainfot

kutseline vanemmaakler tase 6 KKM 198481, Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige KMR 96571

Lisainfo

Sissepääs tänavalt, garderoob, avatud köök, pakettaknad, garaaž, köögimööbel, internet, kaabel tv, sileplekk, boiler, saun, dušš, vann, loomulik ventilatsioon, sundventilatsioon, paigaldatud.

Kirjeldus

Kloostri 9 hoone on ideaalne valik nii investeerimiseks kui ka isiklikuks elamiseks, pakkudes ainulaadset kombinatsiooni ajaloost, arhitektuurist ja kaasaegsest mugavusest. Iga detail, alates taastatud nurgatornist kuni uuendatud küttesüsteemideni, on hoolikalt läbi mõeldud, et pakkuda kõrgkvaliteedilist elukeskkonda. See on haruldane võimalus omandada ajalooline kinnistu Tartu südalinnas, mis on täielikult renoveeritud ja valmis kohe kasutamiseks.

Korterite jaotus ja pindalad:
Korter 1: 64,6 m², 3-toaline (elutuba/köök, 2 magamistuba, Duširuum/WC)
Korter 2: 57,9 m², 3-toaline (elutuba/köök, 2 magamistuba, Duširuum/WC)
Korter 3: 68,4 m², 3-toaline (elutuba/köök, 2 magamistuba, Duširuum/WC)
Korter 4: 163,9 m², 4-toaline (hõlmab elutuba/köök, 2 magamistuba, 2 vannituba/WC, garderoob, kabinet, trepihall)
Korter 5: 67,1 m², 1-toaline (elutuba, köök, Duširuum, saunaruumid, panipaik.)
Korter 5 on lisasissepääsuga tänavalt ja selle tõttu ka väga mugav kasutada äripinnana.
Kokku: 499,1 m²

Korter 4 Kirjeldus:
Korter 4 suurusega (163,9m²)on kahel korrusel paiknev avar ja valgusküllane elamispind, mis ühendab endas ajaloolist arhitektuuri ning kaasaegset sisekujundust. Korteri ruumilahendus on hoolikalt läbi mõeldud, pakkudes rohkelt ruumi ning mugavust.

Esimene korrus (Teine korrus hoones):
Sisenedes korterisse jõuate avarasse esikusse. Esiku kõrval asub WC-duširuum, mis on plaaditud heledates toonides ja varustatud kaasaegse sanitaartehnikaga.
Esimese korruse südameks on osaliselt avatud köök ja söögituba. Naturaalsest tammepuidust põrandad ja hoolikalt valitud viimistlusmaterjalid loovad soojuse ja elegantsuse.

Teine korrus (Kolmas korrus hoones):
Trepihall: Ülemisele korrusele viib stiilne puittrepp, mis ühendab mõlemat korrust loomulikult ja sujuvalt. Trepihall on avar ja valgusküllane, olles ideaalne koht raamaturiiuli või väikese lugemisnurgaga.
Trepihallist edasi jõuate läbikäidava kabinetini, mis sobib suurepäraselt kodukontoriks või lugemistoaks.
Ülemisel korrusel asuv vannituba on ruumikas ja elegantselt sisustatud. Siin on vann, ning piisavalt ruumi kõigi pereliikmete tarvikute hoiustamiseks.
Kabineti kõrval asub garderoobiruum, kus avatav aken tagab loomuliku valgustuse ja tuulutuse.
Ülemisel korrusel on kaks avarat magamistuba. Magamistoad on ruumikad, aknad avanevad mitmes suunas, pakkudes vaateid ümberkaudsetele ajaloolistele hoonetele ja vanalinna miljööle.

Korter 4 on luksuslik ja avar eluruum, mis pakub kõike, mida kaasaegne pere vajab. Kvaliteetsed viimistlusmaterjalid, funktsionaalne planeering ja rikkalik ajalugu teevad sellest kodust ideaalse elukoha Tartu vanalinnas. Lisaks kuuluvad korteri kasutusse garaaž-panipaik ja parkimiskohad kinnises hoovis.

Korterite siseviimistlus:
Kõik korterid on heas seisukorras ja ühtse stiiliga. Korterite viimistlusel on kasutatud kvaliteetseid ja naturaalseid materjale ning sisearhitekti abi. Alumise korruse põrandatel on naturaalne tammeparkett, ülemisel korrusel kaunid õlitatud laudpõrandad. Seinad on värvitud ning osaliselt on kasutatud tapeeti. Osaliselt on näha korterites ajaloolist kivi või palkseina. Sanitaarruumid on plaaditud. Kõikides korterites on eritellimusel köögimööbel.

Hoone ajalugu ja renoveerimine:
Kloostri 9 hoone on ehitatud algselt 1868. aastal ning on läbi aastakümnete säilitanud oma ajaloolise võlu. Viimased suuremahulised renoveerimistööd toimusid aastal 2004. Hoone nurgatorn taastati algsel kujul, mis rõhutab hoone ajaloolist ja arhitektuurilist väärtust.
Fassaad renoveeriti täielikult, puitlaudis värviti ning kahjustunud osad asendati analoogse materjaliga. Kroonuaia tänava ja sisehoovi poolne fassaad sai uue puitvoodri, samas kui Kloostri tänava poolne fassaad säilitas oma algupärase paekivist ja punasest kivist ilme.
Vana katusekonstruktsioon rekonstrueeriti, paigaldati uus valtsmetallist katus. Hoovi poolne trepikoda ehitati praktiliselt uuesti, asendades kõik kandekonstruktsioonid. Lisati uus kivitrepp I korrusele ning puittrepp kuni katusekorruseni. Kloostri tänava poolne trepp restaureeriti algse projekti järgi, säilitades ajaloolise ilme.
Korterite ja trepikodade vahelised vaheseinad ja vahelaed rekonstrueeriti täielikult. Korteritele paigaldati uued välisuksed ja eritellimusel valmistatud siseuksed. Kõik uksed vastavad tuleohutusnõuetele. Vanad puitaknad asendati soome tüüpi kolmekordse klaaspaketiga akendega, mis parandavad energiatõhusust ja helikindlust.
Hoone ventilatsiooniks paigaldati värskeõhu klapid ning olemasolevad ventkorstnad korrastati, tagades piisava õhuvahetuse ja mugavuse igapäevases elus.
Keldrikorrusele on rajatud garaaž-panipaik, ja mitmed lisapanipaigad. Hoone hoovipoolsele küljele on keldri välissein uuesti laotud, sinna on lisatud garaažiava ning paigaldatud uued uksed garaažile ja katlamajale.

Küttesüsteem:
Alates 2019. aastast on hoone ühendatud Tartu Keskkatlamaja kaugkütte võrguga. Kõikides eluruumides on kaasaegsed malmradiaatorid ja termostaadid. Märgadesse ruumidesse on paigaldatud elektriline põrandaküte, mis lisab mugavust ja soojust eriti talveperioodil.

Tugevvool ja nõrkvoolusüsteemid:
Kogu hoone elektrisüsteem vahetati välja 2002-2004 rekonstrueerimise käigus, suurendades peakaitse suuruseks 3×32 A. Hoones on paigaldatud autonoomne tulekahju signalisatsioon ja kaasaegne valvesüsteem, mis tagavad turvalisuse.
Korterites on olemas läbipääsusüsteem ning kogu hoone on varustatud kaasaegse andmesidevõrguga, mis võimaldab kiiret ja stabiilset internetiühendust.

Õueala ja parkimine:
Hoone siseõu on Kroonuaia tänava poolses küljes ja piiratud puidust aia ning auto- ja jalgväravaga. Siseõu on kaetud tänavakivist sillutisega. Õuealal on rajatud sadevee ärajuhtimise süsteem, mis tagab õueala kuivuse ka vihmasel ajal.
Siseõues on ruumi 2-3 auto parkimiseks. Lisaks on õuealat pääs garaaž/panipaika. Õueala ja parkimiskohad kuuluvad korteri nr 4 ja 5 kasutusse.

20 aastat ühe perekonna kasutuses olnud elamu on seotud Tartu Ülikooli esimese koosseisulise fotograafi Elmar Kaldi elukohaga, lisades sellele kinnistule kultuurilist ja ajaloolist väärtust. Kald on maalitud sel suvel ka elamu sisehoovis olevale müürile, lisades sellele kinnistule veelgi ajaloolist väärtust.

Hoone paiknemine Tartu vanalinna muinsuskaitsealal, koos põhjalike renoveerimistöödega, tagab kinnisvara pikaajalise väärtuse ja unikaalsuse. See on koht, kus ajalugu ja tänapäev kohtuvad, pakkudes elanikele erakordset elukeskkonda.

Hinnainfo ja vaatamine:
Kinnisvaraga tutvumiseks ja täiendava informatsiooni saamiseks võtke palun ühendust, et leppida kokku sobiv aeg.

——————————————————————————————————————————————————-

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Küsi maaklerilt lisainfot

kutseline vanemmaakler tase 6 KKM 198481, Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige KMR 96571